Database error: Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='7092' and iffb='1'
MySQL Error: 1142 (UPDATE command denied to user 'bdm682328624'@'123.56.129.210' for table 'pwn_comment')
#0 dbbase_sql->halt(Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='7092' and iffb='1') called at [/data/home/bxu2404480034/htdocs/includes/db.inc.php:65] #1 dbbase_sql->query(update {P}_comment set cl=cl+1 where id='7092' and iffb='1') called at [/data/home/bxu2404480034/htdocs/comment/module/CommentContent.php:54] #2 CommentContent() called at [/data/home/bxu2404480034/htdocs/includes/common.inc.php:551] #3 printpage() called at [/data/home/bxu2404480034/htdocs/comment/html/index.php:13] 客户点评-LOELLE SKÄGGOLJA (Beard Oil )EKO, 30ml Loelle Natural Magnificence-北京科达兴业家电维修中心
 
 
点评详情
发布于:2019-9-15 08:07:27  访问:5 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
LOELLE SKÄGGOLJA (Beard Oil )EKO, 30ml Loelle Natural Magnificence
En skäggolja har flera funktioner i ett: den ger fukt och näring till både skägget och huden underneath (så kallad skäggbotten). Ta sedan några droppar skäggolja och massera in ordentligt i hela skägget. Precis som för de flesta andra vegetabiliska oljor rekommenderar vi kallpressad olivolja av kvalitén extra virgin om du vill använda den som skäggolja. Skäggolja har antiseptiska egenskaper som förebygger svamp. Loelle skäggolja är kallpressad och innehåller ekologisk arganolja tillsammans med jojobaolja.
Oljan sitter dock skönt i skägget och på huden. Skäggolja har använts i hundratals år av män i alla möjliga kulturer. Skäggoljans funktion är att tillföra fukt och näring till hy och skägg. Oljan är även idealisk att använda som ansiktsolja dag och natt. Helt enkelt lägg till användning av skäggolja i din dagliga groomingrutin för bättre komfort och resultat. Köp din egen olja idag och du kommer bli förvånad hur snabbt hälsan och utseendet på ditt skägg kommer förbättras.
Ett välansat och välskött skägg eller en vasst trimmad mustasch gör att du ser snygg fräsch ut. Mustaschvax, skäggschampo, skäggvax, skägg- och mustaschgel, beard balm, skäggfärg, skäggtrimning, skäggvård och skäggprylar finns för många olika skäggtyper. Använd dig därför regelbundet av en skäggolja, särskilt om du låtit skägget växa ut några centimeter. Summary skäggvård hur mycket olja du ska använda beror lite på hur långt och tjockt skägg du har, så du får testa dig fram lite för att hitta rätt mängd.
Om den känsliga huden där klarar oljan utan att något händer så kommer du högst troligt att kunna använda den i ansiktet. Ta några droppar olja i händerna och massera noggrant in den i skägget, ända ner till botten. Använd Loelle skäggolja med fördel i fuktigt skägg eller innan läggdags och låt verka below natten. Bra skäggoljor går att köpa både i butik och on-line.
Så partiska som vi är så föreslår vi att du skrollar upp en bit och kolla igenom vårt fantastiska utbud av skäggoljor. En skäggolja innehåller oljor som mjukgör och fräschar upp både skägget och huden därunder. Doften är så trist så att man ramlar baklänges och etiketten ser ut som en deodorant från ett globalt lågprismärke. Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有 北京科达兴业家电维修中心        备案号:京ICP备15037266号-2